Ribafish I Vilicom kroz hrvatsku u posjeti destileriji Abelo

Blog

Podijelite ovaj post

U sklopu obilaska turističke ponude Vukovarsko – srijemske županije destileriju Abelo su posjetili Domagoj Jakopović Ribafish, novinar i gastro bloger te Kasandra Draganić, vlasnica i urednica portala Vilicom kroz Hrvatsku. Bila nam je čast ugostiti velike gastronomske znalce i čuti njihovo mišljenje o onome što radimo s velikom ljubavlju.

Povezani članci

Mješavina kremastog meda i mladih izdanaka smreke savršen je spoj za početak dana. Ovu mješavinu možete koristiti kao dodatak zdravom doručku i dodati je u zobenu kašu, jogurt ili granole,
Mješavina kremastog meda i lješnjaka savršen je spoj za početak dana. Ovu mješavinu možete koristiti kao dodatak zdravom doručku i dodati je u zobenu kašu, jogurt ili granole, dodati u
Kremasti med je idealna slastica u bilo kojem trenutku. Kremasti med možete koristiti kao dodatak zdravom doručku i dodati ga u zobenu kašu, jogurt ili granole, dodati u smoothie, namazati
Mješavina kremastog meda i sjemenki koprive savršen je spoj za početak dana. Ovu mješavinu možete koristiti kao dodatak zdravom doručku i dodati je u zobenu kašu, jogurt ili granole, dodati
Mješavina kremastog meda i sjemenki konoplje savršen je spoj za početak dana. Ovu mješavinu možete koristiti kao dodatak zdravom doručku i dodati je u zobenu kašu, jogurt ili granole, dodati
Mješavina kremastog meda i kokosa savršen je spoj za početak dana. Ovu mješavinu možete koristiti kao dodatak zdravom doručku i dodati je u zobenu kašu, jogurt ili granole, dodati u

Vratite nam se opet

Morate imati 18 godina da biste pregledali našu web stranicu
Imate li 18+ godina?