O Nama

Abelo proizvodi visokokvalitetne proizvode od meda i s medom. Med iz vlastitog pčelinjaka je glavna sirovina za proizvodnju svih naših proizvoda, a recepture i način proizvodnje su unikatni. Svi proizvodi su ručno izrađeni što rezultira višestrukom kontrolom kvalitete svakog proizvoda.

Počevši od proizvodnje meda, preko mednih mješavina došli smo do ideje destilacije komine od meda i proizvodnje rakije od meda vrhunske kvalitete, a moderna destilerija je okosnica cijelog procesa proizvodnje. Razvili smo recepture u kojima smo u rakiji od meda macerirali bilje i voće, dodavali med, te dobili likere izuzetnih okusa, mirisa i boja upravo zbog posebne baze u kojoj se bilje i voće macerira.

Procesi proizvodnje naših premium likera i njihove recepture bazirane su isključivo na prirodnim sastojcima i prirodnom odležavanju i sazrijevanju okusa i mirisa voća i bilja koje se macerira. Ne koriste se arome, bojila, konzervansi ili bilo koji sastojak koji nije prirodan.

Destilerija Abelo - o nama

Destilerija

U destileriji Abelo odvija se cjelokupan proces proizvodnje naših rakija i likera. Možete vidjeti proces fermentacije, destilacije, maceracije voća i bilja, odležavanje te konačno i punjenje gotovih proizvoda. Rezervirajte svoj termin i upoznati ćemo Vas s našim procesom proizvodnje, a možete i kušati naše proizvode u prostoru kušaonice.

Vratite nam se opet

Morate imati 18 godina da biste pregledali našu web stranicu
Imate li 18+ godina?